Explica’m una història!

Aquesta és la frase amb la que el meu fill cada dia seu a taula per sopar. Sempre vol que li expliqui noves històries i a vegades no tinc un dia imaginatiu per inventar-me coses o bé moltes de les anècdotes que tinc ja li he comentat abans. Suposo que a molts de vosaltres també us deu passar. Últimament per sortir del pas miro alguna història curta o conte per internet.

Entre els recursos que podeu fer servir per explicar històries als vostres fills teniu les biblioteques del barri, les que tenim més a prop del centre escolar són:

  • Guinardó- Mercè Rodoreda. C. Camèlies, 76-80. Tf. 93 435 31 70

 www.barcelona.cat/bibmercerodoreda

Metro. Alfons X (L4)

Bus: 32, 39, 55, 92, 114, H6, N6 i V21

  • Camp de l’Arpa- Caterina Albert. C. Indústria, 295. Tf. 93 450 86 46

www.barcelona.cat/bibcampdelarpa

Metro. Camp de  l’Arpa (L5)

Bus: 19, 20, 45, 47, 50, 51, 117, 192 i H8

  • Vilapicina i la Torre Llobeta. Plaça del Carmen Laforet, 11. Tf. 93 408 06 67

www.barcelona.cat/bibvilapicina

Metro. Maragall (L4, L5)

Bus: 19, 26, 32, 45, 47, 50, 51, 122, H6 i V27

 

Les biblioteques ofereixen un ventall d’activitats per els pares i infantils i fer-se el carnet de la biblioteca té els seus avantatges com un 5% de descompte en algunes llibreries, molts descomptes i entrades gratuïtes a museus i exposicions, fins a un 25% de descompte en teatre i música i reducció en el preu de les entrades d’alguns cinemes. Tots els descomptes es poden consultar a www.barcelona.cat/biblioteques

ilustracion-iniciacion-lectura-ninos_ecmima20120927_0113_4

Un recurs molt interessant en línia és el ISSUU, es tracta d’un servei en línia que permet visualitzar el material digitalitzat electrònicament, com llibres, documents, revistes, diaris i altres mitjans impresos. Aquest servei de ISSUU és semblant a YouTube per a compartir vídeos. El material es pot visualitzar en el navegador web de la manera més semblant al seu format imprès, és a dir amb dues pàgines a la vegada com si es tractés d’un llibre obert.

Us convido a que féu la prova, si al navegador poseu ISSU i el nom de la biblioteca que us interessi, apareixerà tot el material que aquella biblioteca disposi digitalitzat.

Per últim una altra adreça que us recomano és el Centre de documentació de Literatura Infantil i Juvenil de la Biblioteca X. Benguerel. Els podeu seguir en facebook a https://www.facebook.com/sdlij

Doncs amb aquestes temperatures que tenim, que millor que una bona lectura i quedar-se calentets a casa explicant  grans històries als vostres fills.

 

Arxivat a Sense categoria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Clica per seguir aquest blog i rebre notificacions de noves entrades per correu.

Segueix-nos a Twitter
A %d bloguers els agrada això: